Skip to content

Ny styreleder i Varig Hadeland Forsikring

Jan Helge Ekeren fra Gran er ny styreleder i Varig Hadeland Forsikring. Vi ønsker han velkommen til oss og vil samtidig takke vår avtroppende styreleder Jostein Bjørge for den gode jobben han har gjort.

Vi spurte Jan Helge om han kunne si litt om seg selv og hvilke tanker han har gjort seg om oppgavene som venter:

Med forsikringserfaring begrenset til å være kunde er det mye nytt å sette seg inn i for en nyvalgt styreleder. Allerede etter kort tid har jeg fått bekreftet at Varig Hadeland Forsikring er en meget veldrevet virksomhet med alt på stell og alle muligheter foran seg.
Jeg har latt meg imponere over det fantastiske teamet som bemanner kontoret på Gran. De er dedikerte fagpersoner med høy kompetanse og de er dessuten verdens hyggeligste og mest imøtekommende mennesker. Jeg er overbevist om at rådene og servicen du får som kunde her aldri kan erstattes av en nett-tjeneste eller chat-robot.

Varig Hadeland forsikring er økonomisk bunnsolid og forvalter eiernes verdier på en meget betryggende måte. Eierne er ikke tradisjonelle «børshaier» og spekulanter, men deg og meg, altså kundene. Dette er jeg redd at mange Hadelendinger ikke er klar over, altså at vi på Hadeland har vårt eget forsikringsselskap som vi selv eier. Hva betyr det å være kunde og eier? Jo, blant annet at du får rådgivning og økonomiske bidrag til å forebygge skader. Som kunde får du også årlig kundeutbytte rett inn på din konto. Ved å være kunde bidrar du til utviklingen i lokalsamfunnet blant annet gjennom Varigfondets årlige, ideelle gaver og støtte til det lokale brannvesenet.

Og hvem er så den nye styrelederen? Jeg har mine røtter på Gran og er fast bosatt på Ekeren (ved Granavollen) med min familie. Jeg er utdannet sivilingeniør med påfyll innen økonomi  og jus. Til daglig jobber jeg i Oslo som rådgiver for ulike kunder og har omtrent 25 års arbeidserfaring fra ulike bransjer og i ulike roller.

Det er få forunt å bli tilbudt tillitsvervet som styreleder i en så veldrevet virksomhet som Varig Hadeland Forsikring. Når jeg nå tar over stafettpinnen som styreleder er det med ydmykhet og stor respekt for alt det gode arbeidet som er lagt ned av administrerende direktør, Jakob Ruud, hans dyktige stab og tidligere styrer.
Jeg gleder meg til samarbeidet med resten av styret og oppgavene som står foran oss.

Jan Helge

Back To Top